המלצות לשימוש במוצרים

המלצות לשימור ושימוש בסירי יציקת ברזל
1. לשטוף את הכלי במים פושרים ולנגב עם מטלית רכה.
2. לייבש את הכלי ולאחר מכן להניח את הכלי על האש.
3. לשפוך לתוך הכלי בין 300ג' ל 500ג' מלח גס ולחמם את הכלי 10-15 ד' תוך ערבוב של המלח מדי פעם. עד לשלב שמקבלים צבע אפור יותר של הכלי, יש לחכות עד שכל פנים הכלי הופך את צבעו לאפור יותר.
4. לתת לכלי להתקרר ולנגב ולשים ככוס שמן ולחזור על הפעולה שוב פעם.
5. לאחר מכן לשפוך את השמן ולשטוף את הכלי במים פושרים ולייבש ולמרוח שכבה דקה של שמן על הכלי.
עכשיו הכלי מוכן לשימוש!
שימו לב!
כלי בישול מיציקת ברזל דורשים טיפול ותחזוקה מתמידה
לאחר כל שימוש על מנת למנוע הצטברות של חלודה על הכלי.
- אין להשאיר מזון או שאריות של מזון בתוך הכלי.
- אין לשטוף את הכלי במדיח כלים.
-יש לשטוף את הכלי במים פושרים ולייבש היטב עם מטלית עד לייבוש מלא.
- יש לשמן את הכלי בשכבה דקה של שמן.
- יש לאחסן במקום סגור ויבש.
* ככל שמשתמשים בכלי יציקת ברזל יותר כך פני הכלי מתחזק ויוצר שכבת הגנה על המוצר  אשר נותן למוצר אורח חיים רב יותר.
המלצות לשימור ושימוש בסירי יציקת ברזל עם ציפוי אמייל
סירי יציקת ברזל עם ציפוי אמייל נועדו לבישול וטיגון של תבשילים שונים, והינם מתאימים לתנורים ולכל סוגי משטחי הבישול וכן לבישולי שטח עם תנורי שטח-Uchag.
הסירים מכוסים בכמה שכבות של אמייל זכוכית וצבעו שחור מבריק וזאת בכדי לשמור על הסיר מפני קורוזיה, הציפוי נועד גם למנוע אינטראקציה עם המוצרים שהוא בא במגע אתם, ולכן הסיר גם  לא פולט שום חומר כאשר הוא מתחמם לדרגות גבוהות של חום .
יש להשתמש במוצר זה לשם מטרתו המיועדת לכך-בישול ממקור חום.
לפני השימוש הראשוני יש למרוח בסיר שמן צמחי ולחממו  ולאחר מכן לשטוף במים פושרים עם סבון כלים.
לאחר כל שימוש במוצר יש לשטוף את הסיר אך ורק במים וסבון ללא שום חומרים כימיים בעלי תרכובות כימיות שונות וכן לייבש את המוצר באופן מוחלט.
מומלץ לבצע תהליך זה כשהמוצר הוא לא חם כדי למנוע מהבדלי הטמפרטורות לפגום במוצר.
כדי לשמור על המוצר אין לחממו יתר על המידה כאשר אין בתוכו נוזלים או מזון.
וכן עדיף לתת למוצר להתקרר לבד אחרי כל שימוש ולא למהר לנקותו במים צוננים.
מומלץ שמקור החום שבא במגע עם הסיר יהיה ששווה לקוטר הבסיס של הסיר או קטן מעט ממנו  בכדי שהלהבות יגעו רק בתחתיו ולא בדופניו על מנת למנוע מהמזון להצרב יתר על המידה.
יש לשמור על המוצר מפני הלם ונפילה, בעת השימוש במדיח מומלץ לעקוב אחר הוראות יצרן
המדיח לגבי מוצרים מאין אלו.

БЕЗОПАСНАЯ И ЭКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТАЯ ПОСУДА

ОБЛАДАЕТ ЕСТЕСТВЕННЫМ АНТИПРИГАРНЫМ ПОКРЫТИЕМ

ОБОГАЩАЕТ ПИЩУ ЖЕЛЕЗОМ

ИМЕЕТ НЕОГРАНИЧЕННЫЙ СРОК ЭКСПЛУАТАЦИИ

ПОДХОДИТ ДЛЯ ВСЕХ ВИДОВ ПЛИТ 

Как подготовить посуду к эксплуатации:

1/ Помойте сковородку в теплой воде с мягким моющим средством.

2/ Протрите насухо, поставьте сковороду на плиту и включите кухонную вытяжку.

3/ Насыпьте в сковороду соль (300-500 г), и прокалите сковороду 10-15 мин, периодически помешивая соль.

Постепенно цвет сковороды будет меняться на более светлый, более серый. Нужно дождаться, чтобы вся поверхность стала такого цвета.

4/ Дайте сковороде остыть, и сполосните ее водой, после чего просушите сковородку на плите, и полностью смажьте тонким слоем растительного масла (дно тоже).

Посуда готова к использованию! 

ВНИМАНИЕ!

Не оставляйте пищу в посуде.
Не мойте посуду в посудомоечной машине.
Протирайте посуду бумажным полотенцем или высушивайте после каждого использования и наносите тонкий слой масла на поверхность.
Храните посуду только в сухом месте.

Чем чаще будет использоваться чугунная посуда, тем быстрее образуется стойкое естественное антипригарное покрытие, и посуде не потребуется постоянная обработка маслом.