קאזאן-קבב 

קאזאן-קבב 

January 11, 2023

  • רכיבים:

    • 500 גר' בשר בקר על העצם
    • 500 גר' תפוחי אדמה
    • 200 גר' בצל
    • 100 גר' שומן כבש
    • 200 מ"ל שמן קנולה
    • סט תבלינים לקאזאן-קבב Spice Expert
    • כוסברה.

    חותכים את הבשר לחתיכות גדולות, שוטפים ומשאירים במלח למשך 30 דקות לפחות.

    מחממים את הקדירה, ממיסים שומן ויוצקים שמן קנולה.

    מטגנים את הבשר על אש גבוהה עד להזהבה, ושמים אותו על צלחת.

    מטגנים תפוחי אדמה שלמים קלופים או חתוכים לשניים בשמן שנותר עד להזהבה ומוסיפים מעט מלח.

    מחזירים את הבשר לקדירה, מעליו שמים תפוחי האדמה, מוסיפים את כל התבלינים לקאזאן-קבב, מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 20-30 דקות.

    במידת הצורך ניתן להוסיף עד 50 מ"ל מים.

    את המנה מגישים עם בצל קצוץ שטוף וירק.

    בתאבון:)!

    טנדיר - תנורי טנדיר ייחודיים
    טנדיר - תנורי טנדיר ייחודיים

    טנדיר - תנורי טנדיר ייחודיים

    סט תנור שטח+קאזן
    סט תנור שטח+קאזן

    סט תנור שטח+קאזן

    סירי אידוי למנטו
    סירי אידוי למנטו

    סירי אידוי למנטו

    מחבתות
    מחבתות

    מחבתות

    סירים
    סירים

    סירים